Vi søker en selger med KAM och Teamlederansvar

2018-04-09
Vi søker en selger med KAM och Teamlederansvar till vårt kontor i Oslo. Vi er en salgsvirksomhet med sterk tillvekst og ingår som en viktig del i en av Europas ledande ventilationskonsern.
Volution AS ingår i Volution Ventilation Group Nordic och består av Fresh AB, Pax AB, Welair AB och VoltAir AB. Volutionkonsernet er virksom innen ventilationsbransjen i Europa med hovedkontor i England.
 
Stillingsbeskrivelse
Langsiktighet og tillitsskapende er ledeord for oss i relasjon med våra kunder. Som selger med KAM og Teamlederansvar har du ansvar for selskapets salg i Norge, med et salgsbudsjett på ca. 40mNOK. Du utvikler og utdyper forretningssamarbeidet med kundene i din region, du bygger og styrker selskapets varemerke i markedet gjennom og kontinuerlig besøke våra kunders butikker og hovedkontor samt gjennom messer og events. Du forhandler med kunder och tar fram salgsaktiviteter og strategier. En viktig del av arbeidet består av og bearbeide prosjekt kunder, et eksempel er nybygg og renovering av leiligheter. Du ansvarer selv for planlegging og gjennomføring av aktiviteter innen ditt ansvarsområde og region, for så vel deg selv som salgsteamet. Du arbeider såvel operativt som strategiskt och rapporterar till Sales & Marketing Director Nordics.

Kvalifikationer
Vi søker deg som har teknisk utdanning og noen års erfaring av salg mot butikk, gjerne med KAM-ansvar. Du har ett sterkt eget driv og er ett konkurransemenneske som motiveres av utfordringer. Du er en god leder som er inspirerande och pålitlig. Du er drevet av muligheten til stort eget ansvar, å være selvgående i ditt arbeid men samtidig jobbe sammen med medarbeidere og kolleger mot felles mål. Du har en god kommunikativ evne och en selgende personlighet. For å lykkes i rollen er det viktig at du har ett sunt lederskap med fokus på ansatte, samt om virksomheten og lønnsomheten i selskapet. I tillegg til flytende kunnskaper i det norska språket ser vi gjerne att du behersker engelsk både skriftlig og muntlig, da konsernspråket er engelsk.
Førerkort er ett krav.  

Plassering
Oslo 
 
Varighet
Heltid

Vil du vite mer?
Har du spørsmål om stillingen får du gjerne kontakte Freddie Edqvist, Sales & Marketing Director Nordics, freddie.edqvist@volutiongroup.se +46 470-70 77 28 eller Pernilla Sundén, HR Manager pernilla.sunden@volutiongroup.se  +46 470-70 77 010
 
Velkommen med din søknad som du sender via e-post till pernilla.sunden@volutiongroup.se senest 2018-05-06. Utvelgelse kommer til å skje løpende, da vi ønsker og få tjenesten tilsatt snarest.